Partnerji

Prefa Podjetje Prefa Aluminiumprodukte GmbH se je v zadnjih 60 letih uveljavilo z razvojem proizvodnjo in trženjem strešnih in fasadnih sistemov iz aluminija. Podjetje Prefa ima 330 zaposlenih v dveh proizvodnjah, eni v Marktlu v Avstriji, kjer je tudi sedež podjetja, in drugi v Wasungenu v Nemčiji. Proizvajajo preko 4000 različnih visokokakovostnih aluminijastih proizvodov. Delež recikliranega od porabljenega je 85 %. Na leto se proizvede preko 5.000.000 m² strešnih kritin in fasadnih oblog.

Velux Smo pooblaščeni monterji izdelkov Velux od leta 1996. Veluxovi izdelki omogočajo kakovostne rešitve po dostopnih cenah tistim, ki želijo izkoristiti prednosti mansarde. Montiramo strešna okna, senčila, solarne kolektorje, svetlobnike in kupole.

Zambelli Streha Zambelli je enostavna. Hitra montaža tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah brez prej privijačenih sider in strojnega stiskanja pločevine, samonosilna in pohodna streha tako pri montaži na letve pri hladni strehi kot pri polni izolirani strehi. Brez dimenzijskih omejitev tako v širino kot v dolžino. Do 32 m dolgi trakovi se pripeljejo na gradbišče, kar je daljših se profilirajo na gradbišču, standardne širine trakov so 500 m, možni pa so tudi v drugih dimenzijah – po povpraševanju.

Vas zanimajo naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite