Prednosti prefe

Podjetje Prefa Aluminiumprodukte GmbH se je v zadnjih 60 letih uveljavilo z razvojem proizvodnjo in trženjem strešnih in fasadnih sistemov iz aluminija. Podjetje Prefa ima 330 zaposlenih v dveh proizvodnjah, eni v Marktlu v Avstriji, kjer je tudi sedež podjetja, in drugi v Wasungenu v Nemčiji. Proizvajajo preko 4000 različnih visokokakovostnih aluminijastih proizvodov. Delež recikliranega od porabljenega je 85 %. Na leto se proizvede preko 5.000.000 m² strešnih kritin in fasadnih oblog.

KER JE VARNA PRED VSEMI EKSTREMNIMI VREMENSKIMI POJAVI
+ -

Od tod tudi slogan »streha močna kot bik«, zaradi edinstvenih skritih sider, ki ne preluknjajo strešne kritine in omogočajo temperaturno delovanje pločevini je odporna proti najhujšim neurjem.

KER JE VARNA PRED KOROZIJO
+ -

Madeži rje se na strehi ne bodo pojavili ne danes, ne jutri in tudi ne čez 100 let. V dokaz so vam streha cerkve San Gioacchino v Rimu (iz leta 1897), kip Erosa na Londonskem Picadilly Circus in vrh 170 metrov visokega spomenika Washington Memorial, ki so bili vsi izdelani iz aluminija že pred več kot 100 leti in se do danes na njih ni pojavila korozija.

KER JE ODPORNA PROTI LOMU
+ -

Streha se ne more zlomiti počiti. Temperaturne razlike med dnevom in nočjo, izmenična odjuga in zmrzal ne vplivajo na aluminijasto streho.

KER JE LAHKA
+ -

Aluminijasta streha tehta le 10 % teže običajne strehe, kar znaša okrog 2,3 kg/m². Na ta račun se lahko prihrani pri dimenzioniranju konstrukcije, uporabi pa se jo lahko pri sanacijah, ko ostrešje ne bi moglo več nositi teže betonske ali opečnate kritine.

KER JE LEPA
+ -

Aluminijasta Prefa strehe je primerna za moderno in sodobno arhitekturo, kot tudi za tradicionalen način gradnje. Na površini ne bo rasel mah ali lišaji. Izbor barv je pester.

ZARADI BARVNE OBSTOJNOSTI
+ -

Površinska obdelava je odporna, tako na temperaturo in vremenske vplive, kot na obdelovanje kovine pri vgradnji.

PRI PREFI DOBITE CELOTNI SISTEM
+ -

To omogoča optimalno kombiniranje strehe z žlebovi, s fasado in tudi solarnimi sistemi. Vsak detajl na strehi in na fasadi je narejen iz enakega materiala – aluminija in je enako površinsko obdelan.

KER JE OKOLJU PRIJAZNA
+ -

Aluminij se lahko 100 % reciklira. V časih, ko bi moralo biti okolju prijazno ravnanje samoumevno, aluminij vedno znova dokazuje svojo kakovost. Aluminij, najlažji absolutni prvak v recikliranju! Aluminij se lahko vedno ponovno uporabi, pri čemer se prihrani 95 % energije, porabljene pri proizvodnji. Deževnica iz Prefa strehe je neoporečna.

KER IMA 40 GARANCIJE
+ -

Veter je ne odpihne. Ne rjavi. Se ne zlomi. Ker ji ne odpada posip. Ker je aluminijasta Prefa streha kakovosten izdelek izdelan v Avstriji in Nemčiji. Njena pritrditev je skrita. Aluminijasta pločevina je oplemenitena dvoslojno plastificirano termično fiksirano barvo. VSE TO DOKAZUJEJO PREKO 60 LET STARE REFERENCE!

Galerija

Vas zanimajo naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite